Dra nätverkskabel hemma

Boka tid för en offert eller installation direkt vid besöket, alternativt ring eller mejla oss först vid frågor.

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se

Nätverk hemma

– Vi hjälper dig med att dra nätverkskabel hemma eller på ditt företag. Vi har alltid med all utrustning så du kan få hjälp direkt på plats av våra nätverkstekniker.

– Nätverksutrustning och andra tillbehör har vi med oss ifall din router, accesspunkt eller annan utrustning skulle behöva bytas ut, så du får ett snabbare trådlöst nätverk som alltid fungerar.

– Många föräldrar efterfrågar barnkontroll så de kan styra hur mycket deras barn eller ungdomar använder internet. Detta hjälper vi dig med så du styr allt enkelt via en app i telefonen.

– Min Datorsupport rekommenderar alltid våra kunder att dra nätverkskabel hemma eller på kontoret med accesspunkter anslutna. Vi använder aldrig repeaters, home plugins eller meshnätverk. Resultatet av dessa produkter är ett svajigt nätverk och att dra nätverkskabel hemma eller på kontoret är ett måste.

WiFi hemmanätverk

Våra nätverkstekniker får toppbetyg

Vi har fått toppbetyg av våra kunder. Våra nätverkstekniker har lång erfarenhet och hjälper dig att dra nätverkskabel hemma eller på ditt kontor.

Boka tid med oss till bra villkor

– Vi kommer ut till dig som privatperson eller företagare helt kostnadsfritt med bil och felsöker din nätverksutrustning, samt ditt eventuella kablage av nätverkskablar och patchpaneler.  (Vi arbetar med nätverksinstallationer i Stockholms län)

– Efter felsökningen får du ett fast pris att tacka ja eller nej till, du kan även få en offert att fundera på. Vi har med all utrustning så tackar du ja genomför vi din datainstallation direkt vid besöket. Ibland är det omfattande kabeldragning av nätverkskabel som behövs och då bokar vi ett återbesök med dig.

– Efter installationen och när vi hjälpt dig exempelvis dra nätverk i villan, så erbjuder vi även ett förmånligt serviceavtal, så ditt nätverk alltid är uppdaterat och fungerar som det ska.

nätverksinstallation
Boka tid

Vi på Nätverkstekniker .Se är tillgängliga dygnet runt via telefon och E-post. Boka tid för en offert.
08 400 117 26

Nätverkstekniker.se © 2021