hjälp med bredband
 

Hjälp med bredband

Vi erbjuder hjälp med bredband direkt på plats i din bostad eller på ditt företag. Våra nätverkstekniker har ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 i oberoende kundundersökningar, för de nätverksinstallationer vi utfört hos våra kunder.
 

 

Boka tid via länken nedan, alternativt ring eller mejla oss

BOKA TID – KLICKA HÄR

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@natverkstekniker.se


 
 
hjälp med bredband

Vad vi hjälper dig med kring ditt bredband

Helhetsleverantör

Vi är en helhetsleverantör, det betyder att vi hjälper dig med allt ifrån att välja rätt utrustning, dra nätverkskabel och att installera barnkontroll mm. Du slipper vända dig till flera leverantörer för att få ett stabilt och snabbt trådlöst nätverk hemma.

Rätt nätverksutrustning

Det är mycket viktigt att välja rätt nätverksutrustning när du ska bygga ett hemmanätverk. Risken är stor att du får störningar i ditt nätverk annars, speciellt om du vill förstärka trådlöst internet med extra nätverksutrustning, förutom din router. Nätverkstekniker.se rekommenderar endast accesspunkter med nätverkskabel ansluten, för ett stabilt nätverk och WiFi. Många kunder vi besöker har köpt in och installerat meshnätverk, repeaters och homeplugins mm. Resultatet av dessa produkter är ett svajigt nätverk tyvärr. Vi har alltid med oss all nätverksutrustning om det skulle behövas hos dig.

Hjälp med att dra nätverkskabel

Vi erbjuder hjälp med bredband kring att dra nätverkskabel hemma eller på ditt kontor. Eftersom vi går under benämningen IT-Support, så får du även 50% i RUT-avdrag på arbetskostnaden för kabeldragning av nätverkskabel.

Föräldrakontroll

Att kunna begränsa surfandet för sina barn är det många föräldrar som efterfrågar. Vi hjälper dig att installera barnkontroll som du enkelt administrerar via en app i din smarttelefon.

Hjälp med bredband – Övrig utrustning

Vi är som sagt en helhetsleverantör inom nätverk och WiFi och hjälper dig med allt kring din nätverksinstallation för ditt hem eller för ditt företag. När vi är klar med all installation och skapat ett stabilt, snabbt och säkert nätverk så hjälper vi dig även att installera den trådlösa skrivaren och ditt Sonossystem mm. Så när vi åker från dig, så fungerar allt perfekt!
 
Boka tid nu: KLICKA HÄR, för hjälp med bredband.


 
 
 
hjälp med bredband

Hur fungerar det och vad kostar det?

Gratis felsökning

Vi felsöker helt kostnadsfritt din befintliga nätverksutrustning, samt ger offerter på nyinstallationer av nya nätverk. När du ska få hjälp med bredband hemma eller på kontoret, så tycker vi det är juste att först felsöka och sen ge ett pris, man får tacka ja eller nej till.

Gratis besök

Förutom att kostnadsfritt felsöka ditt nätverk och WiFi, så kommer vår nätverksinstallatör ut med bil till dig helt kostnadsfritt, inom Stockholms län.

40 radie runt Stockholm

Vi erbjuder hjälp med bredband inom en 40 km radie runt Stockholms län. Vi har alltid med all nätverksutrustning, så du kan få hjälp direkt med dina nätverksproblem.

Hjälp med bredband till fasta priser

Efter felsökning och konsultation, så kan vår nätverkstekniker ge dig ett fast pris för nyinstallation eller optimering av ditt nätverk. Väljer du att tacka ja kan vi oftast genomföra installationen direkt vid besöket. Ibland när omfattande dragning av nätverkskabel behövs, så bokar vi ett återbesök med dig. Väljer du att tacka nej efter det fasta priset du fått, så betalar du inget för besöket.
 

Boka en tid via länken nedan för hjälp med bredband, alternativt kontakta oss först via telefon eller E-post

 
boka tid
 
08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@natverkstekniker.se