Hjälp med bredband

 • Våra nätverkstekniker är proffs med minst 10 års erfarenhet hjälper dig med ditt bredband.
 • Vi hjälper dig även att dra nätverkskabel hemma eller på ditt kontor.
 • Vi är en helhetsleverantör kring hjälp med bredband och hjälper dig med allt ifrån montage av nätverkskabel till installation och tillhandahållande av nätverksutrustning för ditt WiFi.

Boka tid för en offert eller installation direkt vid besöket. Ring eller mejla vid frågor.

08 400 117 26
Kontakt@natverkstekniker.se

Hjälp med bredband

Helhetsleverantör

Vi är en helhetsleverantör, det betyder att vi hjälper dig med allt ifrån att välja rätt utrustning, dra nätverkskabel och att installera barnkontroll mm. Du slipper vända dig till flera leverantörer för att få ett stabilt och snabbt trådlöst nätverk hemma.

Rätt nätverksutrustning

Det är mycket viktigt att välja rätt nätverksutrustning när du ska bygga ett hemmanätverk. Risken är stor att du får störningar i ditt nätverk annars, speciellt om du vill förstärka trådlöst internet med extra nätverksutrustning, förutom din router. Nätverkstekniker.se rekommenderar endast accesspunkter med nätverkskabel ansluten, för ett stabilt nätverk och WiFi. Många kunder vi besöker har köpt in och installerat meshnätverk, repeaters och homeplugins mm. Resultatet av dessa produkter är ett svajigt nätverk tyvärr. Vi har alltid med oss all nätverksutrustning om det skulle behövas hos dig.

Hjälp med att dra nätverkskabel

Vi erbjuder hjälp med bredband kring att dra nätverkskabel hemma eller på ditt kontor. Eftersom vi går under benämningen IT-Support, så får du även 50% i RUT-avdrag på arbetskostnaden för kabeldragning av nätverkskabel.

Föräldrakontroll

Att kunna begränsa surfandet för sina barn är det många föräldrar som efterfrågar. Vi hjälper dig att installera barnkontroll som du enkelt administrerar via en app i din smarttelefon.

Hjälp med bredband – Övrig utrustning

Vi är som sagt en helhetsleverantör inom nätverk och WiFi och hjälper dig med allt kring din nätverksinstallation för ditt hem eller för ditt företag. När vi är klar med all installation och skapat ett stabilt, snabbt och säkert nätverk så hjälper vi dig även att installera den trådlösa skrivaren och ditt Sonossystem mm. Så när vi åker från dig, så fungerar allt perfekt!

Nätverkstekniker.se
hjälp med bredband
Hur fungerar det?
 • Gratis felsökning
  Vi felsöker helt kostnadsfritt din befintliga nätverksutrustning, samt ger en offert på nyinstallation av nya nätverk. När du ska få hjälp med bredband hemma eller på kontoret, så tycker vi det är juste att först felsöka och sen ge ett pris.
 • Besök
  Förutom att kostnadsfritt felsöka ditt nätverk och WiFi, så kommer vår nätverksinstallatör ut till dig inom Stockholms län. Vi erbjuder hjälp med bredband inom en 40km radie runt Stockholm.
 • nätverkstekniker
  40 km radie runt Stockholm
  Vi erbjuder hjälp med bredband inom en 40 km radie runt Stockholms län. Vi har alltid med all nätverksutrustning, så du kan få hjälp direkt med dina nätverksproblem. Bor du längre än 40 km från Stockholm så debiterar vi 1000 kr med RUT eller 1600 kr för företag om man väljer att inte gå vidare med installationen efter offerten du fått.
 • Hjälp med bredband till fasta priser
  Efter felsökning och konsultation, så kan vår nätverkstekniker ge dig ett fast pris för nyinstallation eller optimering av ditt nätverk. Väljer du att tacka ja kan vi oftast genomföra installationen direkt vid besöket. Ibland när omfattande dragning av nätverkskabel behövs, så bokar vi ett återbesök med dig. Vid timdebitering så tar vi 800 kr i timmen med RUT och 1280 kr per timme för företag.

Våra nätverkstekniker får toppbetyg

Vi erbjuder hjälp med bredband direkt på plats i din bostad eller på ditt företag. Våra nätverkstekniker har ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 i oberoende kundundersökningar, för de nätverksinstallationer vi utfört hos våra kunder.

Boka tid

Vi på Nätverkstekniker .Se är tillgängliga via telefon och E-post vid frågor. Boka en tid för en offert eller installation och få hjälp med ditt bredband!
08 400 117 26

nätverksinstallation
Nätverkstekniker.se (Min Datorsupport AB) © 2015-2023