WiFi hemmanätverk
 

WiFi hemmanätverk

WiFi hemmanätverk är våra nätverkstekniker experter på. Vi får återkommande toppbetyg av våra kunder i oberoende kundundersökningar. Vi hjälper dig med allt ifrån att dra nätverkskabel till att installera trådlöst WiFi hemma med bra räckvidd och stabilitet.
 

 

Boka tid via länken nedan, alternativt ring eller mejla oss

BOKA TID – KLICKA HÄR
08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se


 
 
WiFi hemmanätverk

Vad vi hjälper dig med kring ditt WiFi hemmanätverk

Nätverksutrustning

Vi har alltid med oss nätverksutrustning om så skulle behövas, ibland är routern för gammal eller en switch som inte fungerar som den ska. Då har vi med oss all den utrustningen så du kan få hjälp direkt vid besöket.

Dra nätverkskabel

Vi hjälper dig att dra nätverk i villan eller i din lägenhet med nätverkskabel (CAT6).
Många kunder vi besöker har själva försökt förstärka trådlöst internet med trådlösa repeaters, meshnätverk eller homeplugins. Tyvärr är dessa lösningar ostabila och Min Datorsupport rekommenderar endast accesspunkter med nätverkskabel ansluten för ett stabilt WiFi hemmanätverk.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll är något vi hjälper dig installera, så du kan kontrollera hur mycket dina barn surfar och kan då sätta begränsningar enkelt via en app i din telefon.

Serviceavtal för ditt WiFi hemmanätverk

När vi hjälpt dig installera ditt WiFi hemmanätverk, så erbjuder vi även dig ett förmånligt serviceavtal. Vi uppdaterar då på distans ditt nätverks firmware, så nätverket alltid är uppdaterad och fungerar utan störningar.


 
 
 
WiFi hemmanätverk

Hur fungerar det och hur bokar jag tid?

Felsökning

Vi kommer ut och ser över ditt befintliga WiFi hemmanätverk utan kostnad för dig. Skulle du behöva ny nätverksutrustning eller behov av att dra nätverkskabel så har vi med allt detta i vår bil. Detta så du kan få hjälp direkt vid besöket.

Fasta priser

När vi genomfört vår kostnadsfria felsökning av ditt hemmanätverk, så ger vi dig ett fast pris att tacka ja eller nej till. Tackar du ja kan vi oftast genomföra installation direkt på plats. Ibland när omfattande kabeldragning behöver genomföras, så bokar vi ett återbesök med dig. Vill du inte gå vidare med åtgärd av ditt nätverk och priset du fått av oss, så kostar besöket dig ingenting.

Installation

När du tackat ja till priset, så kommer vi utföra din nätverksinstallation direkt vid vårt besök hos dig. Ibland när långa kabeldragningar behöver göras, så bokar vi ett återbesök med dig.

Serviceavtal

Vi erbjuder dig även ett förmånligt serviceavtal, så ditt nätverk alltid fungerar problemfritt.
 

Boka en tid via länken nedan för hjälp med ditt WiFi hemmanätverk, alternativt kontakta oss först via telefon eller E-post

 
boka tid
 

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@mindatorsupport.se