WiFi hemmanätverk

WiFi hemmanätverk är våra nätverkstekniker experter på. Vi får återkommande toppbetyg av våra kunder i oberoende kundundersökningar. Vi hjälper dig med allt ifrån att dra nätverkskabel till att installera trådlöst WiFi hemma med bra räckvidd och stabilitet.

Boka tid för en offert eller installation direkt vid besöket. Ring eller mejla oss vid frågor.

08 400 117 26
kontakt@natverkstekniker.se

Hur fungerar det och hur bokar jag tid?

WiFi hemma

 • Felsökning
  Vi kommer ut och ser över ditt befintliga WiFi hemmanätverk utan kostnad för dig, du får sen en offert att ta ställning till. Skulle du behöva ny nätverksutrustning eller behov av att dra nätverkskabel så har vi med allt detta i vår bil. Detta så du kan få hjälp direkt vid besöket. Är det ett mer omfattande arbete så gör vi ett återbesök för att hjälpa dig med ditt bredband.
 • Fasta priser
  När vi genomfört vår kostnadsfria felsökning av ditt hemmanätverk, så ger vi dig ett fast pris att tacka ja eller nej till via en offert. Tackar du ja kan vi oftast genomföra installation direkt på plats. Ibland när omfattande kabeldragning behöver genomföras, så bokar vi ett återbesök med dig. Vill du inte gå vidare med åtgärd av ditt nätverk och priset du fått av oss, så kostar besöket dig ingenting.
 • Installation
  När du tackat ja till priset, så kommer vi utföra din nätverksinstallation direkt vid vårt besök hos dig. Ibland när långa kabeldragningar behöver göras, så bokar vi ett återbesök med dig.
 • Serviceavtal
  Vi erbjuder dig även ett förmånligt serviceavtal, så ditt nätverk alltid fungerar problemfritt.
wifi hemmanätverk

Våra nätverkstekniker får toppbetyg

Vad vi hjälper dig med kring ditt WiFi hemmanätverk

Nätverksutrustning

Vi har alltid med oss nätverksutrustning om så skulle behövas när vi ska hjälpa dig med ditt WiFi hemmanätverk, ibland är routern för gammal eller en switch som inte fungerar som den ska. Då har vi med oss all den utrustningen så du kan få hjälp direkt vid besöket.

Föräldrakontroll

Föräldrakontroll är något vi hjälper dig installera, så du kan kontrollera hur mycket dina barn surfar och kan då sätta begränsningar enkelt via en app i din telefon. Prata med din nätverksinstallatör i Stockholm så berättar hen mer.

Serviceavtal för ditt WiFi hemmanätverk

När vi hjälpt dig installera ditt WiFi hemmanätverk, så erbjuder vi även dig ett förmånligt serviceavtal. Vi uppdaterar då på distans ditt nätverks firmware, så nätverket alltid är uppdaterad och fungerar utan störningar.

Dra nätverkskabel

Vi hjälper dig att dra nätverk i villan eller i din lägenhet med nätverkskabel (CAT6).
Många kunder vi besöker har själva försökt förstärka trådlöst internet med trådlösa repeaters, meshnätverk eller homeplugins. Tyvärr är dessa lösningar ostabila och Min Datorsupport rekommenderar endast accesspunkter med nätverkskabel ansluten för ett stabilt WiFi hemmanätverk.

Boka tid

Boka tid för en offert eller installation direkt vid besöket.
Vi på Nätverkstekniker .Se är tillgängliga via telefon och E-post vid frågor.
08 400 117 26
kontakt@natverkstekniker.se

Våra löften & villkor

Så här fungerar det när du anlitar oss på Min Datorsupport för hjälp med ett WiFi hemmanätverk.

WiFi hemmanätverk

Felsökning

Vid ett besök på ditt företag eller hemma hos dig gör vi en felsökning kring ditt WiFi hemmanätverk. För att kunna ge dig den support du förväntar dig går vi tillsammans igenom dina önskemål och behov.

Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på ditt nätverk via en offert. Vi besöker kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm. Vi ger oftast fasta priser för åtgärd som vi utför direkt vid besöket. Ibland använder vi oss av timdebitering.

WiFi hemmanätverk

Fasta priser

Efter felsökning och genomgång av ditt WiFi hemmanätverk ger vi dig vanligtvis en fast kostnad för att åtgärda din utrustning. Vid mer omfattande och svårberäknade arbetsinsatser använder vi oss av timdebitering. Priset för privatpersoner är 800 kr i timmen med RUT, för företag är priset 1280 kr per timme.

WiFi hemmanätverk - garanti

Garanti

Vi på Min Datorsupport garanterar att våra IT-Tekniker och Nätverkstekniker har minst 10 års erfarenhet inom yrket att installera WiFi hemmanätverk. Vi kan dock inte lämna garantier på arbeten vi utfört (normalt i branschen) eftersom till exempel en automatisk uppdatering eller andra åtgärder på din utrustning ligger utanför vår kontroll och kan påverka funktionen på ett sätt som vi inte kan ta ansvar för.

WiFi hemmanätverk - 50%

RUT-avdrag – halva kostnaden för privatperson

Som privatperson har du enligt skatteverkets regler möjlighet att dra av 50 procent på arbetskostnaden för IT-Support och för installation av ett WiFi hemmanätverk. Maxbeloppet är 75.000 kr per år för dig som är 18 år eller äldre. Som kund ansvarar du själv för att du har rätt att använda RUT-avdraget för IT-Support och inte begär avdrag för högre belopp än maxbeloppet. Fråga oss om du känner dig osäker på hur det fungerar med RUT.

WiFi hemmanätverk - återvinning

Vi återvinner dina gamla datorer – gratis

När du anlitar oss på Min Datorsupport hjälper vi dig även, helt utan kostnad, att skrota och återvinna dina gamla datorer och nätverksutrustning. Givetvis ser vi till att radera/förstöra alla filer och all information innan utrustningen lämnas till återvinning. För oss är det en självklar service till våra kunder – och du slipper ägna tid åt att på ett bra och tryggt sätt bli av med din uttjänta utrustning. Dessutom slipper du att ha gammal utrustning liggandes hemma eller på kontoret. Skönt!

WiFi hemmanätverk - löften

Våra löften är viktiga – för oss och för dig

Vi gör inte bara ett bra jobb med ditt WiFi hemmanätverk. Vi vill också göra ett bra och personligt jobb gentemot dig som kund. Därför är våra erbjudanden kring fasta priser, felsökning och garanti viktiga. Det ska vara lätt och tryggt att anlita oss för nätverkssupport. Vi arbetar metodiskt, är tydliga med hur vi arbetar och med vad vi lovar och utför. Hos oss på Min Datorsupport får du även hjälp av en och samma IT-tekniker eller nätverkstekniker, vilket är en bra och praktiskt för dig som kund.

Nätverkstekniker.se (Min Datorsupport AB) © 2015-2023